Genialiskt Bosse!

De som känner mig en aning vet vid det här laget att jag är väldigt förtjust i Bosse Rappne. Han är trädgårdsmästare på och VD för Slottsträdgården Ulriksdahl, men även en av programledarna i "Äntligen hemma", för de som nu inte visste det. Bosse är likt Ernst Kirchsteiger lite av en allkonstnär, han kan lätt svänga ihop en blomsterkrans, bygga en pergola och lägga marksten för att i nästa sekund plantera om späda pelargoner, men utan barfotapoesin, det lite överdrivna skrattet eller flörtandet med kameran.
Och de som känner mig eller läst min blogg vet också att jag är bedrövlig med blommor, och därför uppskattar jag verkligen Bosses enkla men självklara råd, ta till exempel det här som jag tog del av häromdagen;
-"Hur vet man att en blomma behöver vatten? Jo jag lyfter på hela blomman med krukan, är den tung behöver den inte vattnas, är krukan lätt behöver den vattnas."
Oh my god, karln är ju genialisk!


Fotnot; Slottsträdgården Ulriksdahl har bla. en enorm trädgårdsbutik, en vacker uteträdgård och restaurang/cafe' med fantastiskt goda bakverk.
Rekommenderas!
Jag såg för övrigt Bosse när jag, mina syskon och svägerskan fikade där, trots övertalningsförsök vägrade jag springa ifatt honom och låta oss fotograferas. Vilket är larvigast? Att fotas... eller vägra?

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0