Slut!

Nämen hörrni nu tror jag det får vara bra. Snart 4 år av bloggande har nu nått sitt slut. Nu har jag inget mer att tillägga. Alla foton av blommor och småkryp riskerar att bara upprepa sig. Jag har skrutit, gnällt och förnumsigt konstaterat diverse mer eller mindre vettiga saker klart nu. Det får vara nog med närbilder av inredningsdetaljer, renoveringsberättelser och klottriga små illustationer.

Mina älskade söner växer vidare, jag kommer nog som förut att ena stunden vara sjukt stolt över dem, nästa förvånad och en aning irriterad. Min älsklingsgubbe och jag går en ny period i livet till mötes där vi får försöka kryssa förbi ålderskriser och nya typer av äktenskapsfällor. Vår katt fortsätter fånga möss för att sekunden senare vilja gosa... urk. Vi kommer även framledes njuta av vår kuvös och bygga ut altanen, jag kommer glädjas åt min trädgård och i nästa sekund försumma den och fortsätta träna utan att gå ner ett gram i vikt.
 
Allt det och mycket, mycket mer kommer att ske framöver om vi får vara friska och må gott. Men inget av det kommer att skrivas ner, fotograferas eller förevigas här längre och det känns bra. Hoppas förstås att jag kanske framkallat något litet leende och fått någon att fundera, uppmuntrat en och annan och eventuellt inspirerat? 
 
Tips, om man inte följt den här bloggen slaviskt och vill läsa mer om mig och min värld så finns kategorierna här till höger. Man kan också gå in och kika under arkivet där det är indelat i månader/år. Där finns massor med inlägg, en del rätt så bra, en hel del skittråkiga. Kanske du kan hitta ett guldkorn om du har tur.
 
Tack för mig...  eller låt mig plagiera bloggerskan Ylvas slutord;
- "Over and out"
 

Studenten 2014

Några bilder från dagen då vår älskade Elias tog studenten. 
 
Torsdagen den 5 juni 2014!
 
 
 

Kloke Bob

"Jämställdhet är trots allt inte ett krig mellan könen – utan slutet på det."
 
Citat
Bob Hansson  
Poet och författare
 
 

Måndagkväll

Sitter och småfryser, verkligen dålig uppladdning inför vaknatt måste jag säga. Får nog ta på sockarna, trots att det är sol ute. 
Kan konstatera att veckorna framför oss är rätt smäll-fyllda med jobb och kul. Studentfirande, födelsedagsfirande, jobbhelg, extrajobb, möte och så återigen födelsedagsfirande. Tur det snart är semester.
Längtar! 
 
 

Jippieee!

Var ju bedrövad helt i onödan. Dels vet jag nu att nyansen "Äggskal" som affären saluförde ifjol tydligen är samma som "Stockholmsvit" och matthetsgraden var 7 på färgen jag använde i kuvösen. Dessutom hade affären kvar några burkar så jag köpte en igår, så idag blir det nog måla av. Solen lyser för en gång skull och jag har snart rensat blombänk nr 2 klart. Jippieee! 


Nåja... kanske ska äta frukost och ta mig ur morgonrocken först men sen så!

 
 

RSS 2.0