Klart!

Nu! Färdigt! Härligt! Äntligen! Skönt! Nöjd!
Nu är nya skåpen och bänkskivan på plats! De gamla kökslamporna är uppmonterade, för den som spar han har IKEAs plastgrejer någonstans i ett förrådsskrymsle kvar. Och mattan jag köpte i våras som "prov"-legat framme har jag äntligen officiellt plockat bort prislappen och tvättråden ifrån.
Det fiffiga med det nya är att nu rymmer jag mer och kan dölja ett fult hörn som alltid samlade damm. Att kunna dra ut en låda istället för att gräva fram saker ur ett rostigt skåp är inte heller helt fel. Det känns också fräscht nu då alla väggar är ommålade och golvet är rejält uppskrubbat (även om det fortfarande ser smutsigt ut) Klart det hade varit snyggt med ny tvättmaskin och tumlare, men de fungerar än så länge. 
Hmmm? Funderar på att prova tvätta och sedan köra en rejäl torkning av skiftnycklarna, några småspikar, ett gäng 2 tum 4 och så kanske hantlarna? De är SÅ smutsiga.

Tyvärr var jag så ivrig i mitt rivande att några bra "före"bilder blev inte tagna, men jag har däremot några på det färdiga resultatet;
 
 
 Saker köpta på Nylanders mattor, Biboköp, IKEA

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0