Vårfärger

Köpte gardinstyg häromdagen. Hade bestämt att nu skulle det allt bli lite färgsprakande vårfint. Det blev ... tja, en aningens... feg kompromiss där grundfärgen är vit, MEN en del blommor i mönstret är ju färgglada i alla fall. Mor sydde dem åt mig, hon har väl resignerat över det faktumet att det inte kommer bli någon sömmerska av mig, trots hennes milda strejk som skulle kunna ha inneburit att jag någon gång tvingats lära mig.
Tyvärr mamma, jag lär mig aldrig. ((länk textilångest)
Samtidigt som hon satt och sydde roade jag mig med att kolla på nätet efter en ny köksmatta, och fann "Happy", vilket ju var ett namn i min smak, ännu ett plus var att den också hade de rätta färgerna. Så nu ska jag förnya och komplettera med någon färgglad attiralj till detta i orange, rosa eller rött, för grönt det har jag ju redan.

Här ett kollage med de nya gardinerna som sitter uppe redan, mattan jag beställde och lite färgklickar som det nog inte blir, behöver inte fler lampor till exempel, MEN något i liknande nyanser kommer nog inhandlas till köket;

Länkar;
Mattantyget, vasen, lamporna och de andra grejorna.Kommentarer
Postat av: Carina

Skitsnyggt på ren svenska, härliga färger som man verkligen blir "Happy" av!!!

2012-04-03 @ 21:38:48
Postat av: Katarina

Vilka jättehärliga färger! Ljust och fräscht!!

Jag kanske sulle gå över till grannen nästa gång jag ska till att sy nåt, istället för att svära åt symaskinen som jag gjorde idag... ;)

2012-04-03 @ 21:39:38
URL: http://katarinamelander.blogspot.se/
Postat av: Theres

Jädra vilken fin gardin :) perfekt nu för att få lite mer energi! Kanonbra val tummen upp

2012-04-03 @ 22:38:34
URL: http://brobergtheres.bloggplatsen.se
Postat av: Helena

Tack, tycker också gardinerna blev rätt bra, har ju 4 fönster i köket så mamma fick hålla på några timmar innan alla var på plats.

Och Katarina, grannen har haft symaskinen på lagning så nu går den som aldrig förr,det var tydligen en fröjd att sy med den, kanske du ska slänga in en tygbit så blir det nåt kul sytt av bara farten.

2012-04-04 @ 20:51:23
Postat av: nina

Dom var ju jättefina gardinerna, vart inhandlades dom? :) Känner att jag vill förnya här hemma med lite färger, just nu är det väldigt mycket som går i svart/vitt... boring!:/

2012-04-05 @ 10:22:38
Postat av: Helena

Tack Nina :)

Tyget inhandlades på Ohlssons stuvar. De fanns i två andra nyanser också om jag minns rätt, varav en var ännu knalligare i färgen.

2012-04-05 @ 12:34:16

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0