Frågor & svar

Mina trogna anhängare på denna blogg funderar nog på uppföljning. Det snurrar så mycket frågor i luften; Kan de behålla katten? Följer de ICA buffés matlista fortfarande? Blir det någon renovering i tvättstugan? Och kranarna, hur blev det med dem? Kommer bildbevis på att Helena fullt ut blivit tant? Varför verkar hon så fixerad vid sin frisyr?
Vi vill veta!!!

Ha, ha, ha... ironin dryper och står så högt kring fotlederna att jag måste ha gummistövlar och skrapa för att det inte ska svämma över. Nä, jag tror faktiskt inte att det är någon som funderar, har inte fått blogg-hybris. Trots att ingen antagligen är särskilt engagerad, så ska jag ändå följa upp vissa påståenden. Varför? Ja herregud, vad ska jag börja skriva om då tycker ni? Jag går på tomgång, inläggen blir allt tråkigare och oväsentligare och till slut allt glesare....hjälp.

Så här kommer lite uppdaterande fakta;
Testerna visade att sonen INTE var allergisk mot katt, däremot gråbo, timotej och annat tjafs. Skönt på ett sätt, men jag tror faktiskt inte fullt ut på resultatet. Följaktligen är Ceasar vår katt kvar än så länge.
Vi följer ICA:s matsedel fortfarande, i ett och ett halvt år nu, helt suveränt. Ibland när t.ex. chorizo funnits med i menyn några veckor i rad kan man börja fundera, men då vi själva bestämde och handlade hej vilt blev det ju tacos och falukorv var och varannan vecka, så vad fasen?
Tvättstugans uppfixning står helt still. Har inte köpt någon bänkskiva, och nu har frun i huset börjat dilla om att byta ut en del skåp, varför växer små idéer till större? Troligtvis blir det ett höstprojekt vi får se.
Kranen vi köpte till köket vid senaste IKEA-trippen är ett lyckoköp. Den har en utdragbar funktion så det går spola av disken enklare utan att stänka ner allt ikring. Ångras icke!
Angående min frisyr, mitt senaste I-landsproblem, varför så upprörd? Tror att frisyren är det som enklast går åtgärda då jag tycker mig se för jävlig ut. Då blir jag desto besviknare när inte ens den åtgärden blir lyckad.
Och nej, det blir ingen bild på kalufsen, ni får lita på att jag är skrämmande lik Gastons kompis Micke Jansson, fast med chokladfärgat hår för en totalkostnad av 1200: -!
Vadå? Bitter? Jag? Näääråååå....

Foto; Ceasar precis nyhämtad hos grannen för 12 år sedan nu i vår. Man kan ana en viss panik i blicken på stackaren. Killen som bar hem kisse blir 17 i sommar. 
Var tar tiden vägen?!
Länk om Ceasar Katt här.


Kommentarer
Postat av: Gösta

Söt katt :)

2012-04-29 @ 09:09:20
URL: http://www.internetcasinon.net

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0