Firad!

Morsdagmorgon blev jag uppvaktad som brukligt är med fika och sång på säng. Vilken sång? Jo, den för de flesta rätt så okända morsdagsången som lyder som följer; "...Happy mothersday to yoou...Happy mothersday to yoou...Happy mothersday dear Heeleeena...Happy mothersday to yoou...♪♫♪" ...sen repeat på det 2-3 gånger, eller egentligen tills alla ledsnat och "the mother" har satt i sig halva frukosten. Jag har berättat förut om en viss persons förkärlek till att skapa egna varianter på sånger, och jag tror bestämt det här är en sådan.

Vad presenter anbelangar...till min stora "förvåning" så fick jag en ny kökslampa...precis en sådan som jag önskat mig. "FL/Y" heter den och är stor och gul men ser lite limegrön ut. Som grädde på moset fick jag Adeles skiva, och den fick mer än gärna gå på repeat "...You had my heart inside your hand, You're gonna wish you never had met me. And you played it to the beat, Tears are gonna fall, rolling in the deep...♪♫♪" Oh boy, vad den tjejen kan sjunga!

Sedan kan man ju inte ligga på en divan ätandes praliner och njuta av Adeles stämma en hel dag. Jag renbäddade sängar, målade stenfoten på huset och städade undan i den mån jag kunde i garaget, där det fanns mycket mystiska prylar som såg ut att höra till "slängas", men tydligen hörde till "sparas"?! 
Slutligen efter middagen kunde vi avnjuta en vacker och god morsdagstårta. Händer och armar var gråspräckliga på mor av färg och annat som inte gick bort i duschen. Man kan inte säga annat än att dagen blev perfekt, precis som alla mina "mooothersdaaays" brukar vara.

Nu när vi har en ny kökslampa betyder det att det finns en lampa över. Inte lamporna i köket som man skulle kunna bli lurad att tro, nej de ska sättas upp i vardagsrummet. Det är två runda vita rottinglampor som kommer att passa utmärkt ovanför rumsbordet...troooor jag.  Så det blir rumslampan som ska monteras ner och säljas. Har tänkt ta lite mindre än en fjärdedel av nypriset, alltså 300 kronor. Någon som är intresserad i närområdet, så gör vi affär.
Det här är alltså inte nya bildgåtor, ni gissarsugna,  utan bilder på våran treskärmade vardagsrumslampa och vår nya gula kökslampa;
Bildgåtan
Tja, vad säger man? Hysteriskt duktiga vinnare, det känns som om vissa nästan gissade rätt innan bilden ens var fotograferad?! Japp, det var alltså en pizzaskärare. Men nästa gång blir det inga ledtrådar om var, när eller hur. 
De stolta och högt aktade vinnarna som svarat alldeles rätt här eller på Facebook är den här gången;

Erika!
Wenche!
Nicke!
Carina!


  

Kommentarer
Postat av: Therése

Ååh vilken fin lampa! Vill också ha, men först måste vi nog göra om i köket! =)Kram

2011-06-01 @ 09:50:05
URL: http://norran.se/bloggar/theresejakobsson
Postat av: Erika

Ja, det känns som att jag var väldigt snabb med bildgåtan :-)Tror jag löste den bara nån minut efter du lagt ut den...Supersnygg lampa! Verkligen jättemodern! Nu får jag ju ännu en gång bli avundsjuk...

2011-06-01 @ 23:13:20
Postat av: Helena

Javisst är den fin, Therése men inte behöver man väl göra om hela köket? Var tveksam om vårt lite lantliga kök och lampan skulle passa ihop, men jag tycker då det funkade=)Jo, du var snabb, Erika!

Inte behöver du vara avundsjuk...och vadå ännu en gång?

2011-06-02 @ 21:18:48
Postat av: Therese Andersson

Hej! vad kul dina poster verkar! lär med all säkerhet läsa dina inlägg lite mer! :p Ha en trevlig dag (:

2011-06-28 @ 14:25:33
URL: http://jade.se

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0