En mjölkkanna

Eller varför inte två? Jag köpte ett gäng turkosa koppar i somras. Men kom häromdagen på att vi inte hade någon mjölkkanna som matchade. Vad göra? Ja, bor man i Skellefteå kan man ju med fördel bege sig till Bibo. Där fann jag inte bara en lämplig liten kanna utan en till större som man...eeeeeh tar till om man typ vill ha MYCKET mjölk. Var bara tvungen köpa den OKEY, de hörde ju som ihop.
På väg till kassan får jag ögonen på en pajform i en glad grön kulör, extrapris till råge på allt. Och intill lika gröna, ungsäkra små hjärtformar. Men det blev helt enkelt för mycket, kortslutning och beslutsångest. "Inget direkt behov" kontra "vill haaaa"! Blev bara formen... måste kanske återvända? Jooo det känns så...
Fortsättning följer.
 
 
Jag gillar färgklickar mitt i det vita och svarta. Tycker också om kontrasten mellan olika stilar, gammalt och nytt. Ibland blir det bra ibland mindre...
 
Koppar, kanna, pajform och ljusstakar Biboköp.
Flaskor och trälådan ICA Maxi
Muggar Rusta
Glasskålarna är arvegods.
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Vi verkar ha flera gemensamma nämnare: Gillar turkost, försöker se vardagen med glädje, bor i Skellefteå, bloggar... och heter båda Helena :-)

Svar: Ja verkligen helt sjukt många likheter. Fast du verkar vara mer en turkos-specialist medan jag bara småfuskar runt bland en massa färger :)
Helena

2014-04-09 @ 20:46:54
URL: http://turkosareland.blogspot.se

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0