App $tore

Det här blir billigt och bra, kommer nämligen aldrig lyckas tokhandla mig fattig för mina egna pengar via min egen telefon. Att handla via App Store verkar knepigare än att svindla miljarder från schweiziska topphemliga konton bevakade av hela franska legionärstyrkan. Och NEJ jag överdriver INTE!


Efter att ha prövat fylla i lösenord, svara på frågor om favoritfärger, min första bil och husdjur för att sedan misslyckas fullkomligt med uppgiften var jag tvungen försöka byta informationen. Inte för att jag plötsligt bytt namn på mitt första husdjur, inte för att jag ändrat mig och numera tror att jag körde Pontiac som artonåring, men vad ska man göra då App Store inte godkänner mina svar?
Till råga på allt skulle det bekräftas via min mail, men App Store påstod att jag redan använt bägge mina adresser vilket ju inte är så konstigt med tanke på att det är just de två jag har. Så slutligen skickade jag bekräftelsen till sonens mailadress.


När så äntligen djur, bilar, gator och favoritfärgerna var uppdaterade så borde det väl bara vara att börja handla. Men NIX! Var naturligtvis tvungen börja om att fylla i lösenord OCH återigen fixa med bilmärken plus skicka en till bekräftelse till mailadressen... en runda till helt enkelt. Varför? Tja, förutom att det hela verkar onödigt krångligt och rigoröst så är jag ju bevisligen en TEKNISK IDIOT! Hopplös kombination.

Nu då? Allt på plats, ifyllt och klart, dax att shoppa loss? Icket! Jag trodde den futtiga tjugan som det skulle kosta gick att dra via telefonen, men där trodde jag fel, gud vad jag är korkad. Nu skulle Visakortet fram och det skulle fyllas i en massa siffror?! Nä nu fick det räcka! Hur krångligt får det bli? Skiter i det där f$€%£ spelet skiter i App $%@ Store. Jag går och rånar ett Casino eller nåt istället. Skitenkelt, har ju sett Oceans eleven, twelve å' thirteen. Må ju vara en "Piece of cake"...


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0