Regn hos mig

Igår lördag tog vi det rätt lugnt. Jag sov till halv tio och resten av familjen droppade in till frukost under de närmaste två timmarna, otroligt skönt och välbehövligt. Studenten som faktiskt inte vaknade sist, mådde för övrigt bra och hade haft en trevlig kväll. Tack ni som hjälpte till och gjorde dagen speciell!

Efter en del kaffedrickande konstaterade vi att det var sol... eller den stack fram mellan moln, så vi passade på att göra lite nytta. Jordgubbsplantorna är nu placerade i fyra (snart) svartmålade pallkragar, häcken är färdigrensad (ser fint ut i ca 2 veckor på sin höjd), kryddbänken och lådorna där squashen ska placeras fylldes upp med jord och lite näring. Studsmattan är hopmonterad, den verkar liksom aldrig HELT rosta sönder?
Idag söndag skulle vi släta till lite tomt så gräsklipparen kan passera över och måla klart de delvis svarta pallkragarna/jordgubbslandet, men det får vänta, det regnar IGEN.
Nä det får bli en bok istället, tack och lov ryckte jag en från stället vid kassan på Coop häromdagen. Det blir en mysdag med "Endera dagen" av Birgitta Stribe. Har ingen aning om den är bra, valde just den för den hade plommonröd/lila Birkenstock på bildomslaget, en anledning köpa just den så god som någon...

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0