Midsommaraftonen

Midsommarafton firades som brukligt i Övre-Bäck."Det var de som anlände dagen till ära i lämplig dekorerad bil och hon som fotar den årliga bilden av vårkragen. Under femkampen sågs någon stajla litet först för att sedan vinna deltävlingen "Hästskokastning". Luftgevär och boule fortlöpte utan farliga incidenter.
Vissa stod aldrig still, var alltid på väg ut ur bild, andra hade tungan rätt i mun, Någon rörde sig fortare än kameran kunde fokusera och så stod liljekonvaljer doftande på dukat bord. Efter god mat och rabarberpaj träffade en och annan pil, slutligen blev det utslagning med Qube. Därefter fanns det de som for på ytterligare galej natten lång, de som valde köra en sväng ut mot havet, men även de som helt sonika gick i säng... utan 7 blomster under huvudkudden."
Och vinstbucklan? Den följde oss hem.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Ååå, vilka jättehärliga bilder! Går det att lejja dig att ta kort på barnen?? Jag skulle vilja göra förstoringar på "vardags"bilder på dem...

När ni körde om oss på midsommarafton och Astrid frågade vem det var svarade jag "Nancys dotter Helena", hon tilla snabbt "och ELIAS!!!!" :)

Hoppas att dina ögon läker snabbt och känns bättre, så du kan njuta av sommaren!

Svar: Tack! Nu tror jag ju att du tar minst lika bra bilder själv. Är ju egentligen mer duktig på redigering. Bra ide med vardagsbilder, de är ju som finast när man fångat dem "mitt i leken".Ja hon och brorsan kom ju och charmade os en stund, sedan lockade 4-hjulingen mer. Hann dock se skador på ben, lite cyeluppvisning och att vissa föredrar tröjan bak och fram :)
Helena

2012-06-25 @ 08:19:44
URL: http://katarinamelander.blogspot.se/

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0