Julefrid

Känn lugnet, känn friden! Nu är det jul!
I vårt fall har släkten kommit eller är på väg in från norr och söder.
Snön har fallit till den grad att är man inte nöjd med det här vita bildsköna vinterlandskapet så blir man aldrig nöjd. Njut nu, för plötsligt är helgen över, släkten har skingrats och man tänker -"Va, var det här allt, vad tiden gick fort??" Men än är vi inte där, för vi har precis klätt granen och nu ska här glöggas, slås in några paket och mumsas godis. Imorrn ska det ätas julbord och lekas julklappsleken, så har man tur så får man paket oavsett man varit snäll eller inte.
 
Och se, det blir jul även om man inte hann baka, tillaga, pynta och städa ALLT man tänkt, det blir det alltid. Om man nu inte orkar Ernst-pimpa sitt hem med hemmagjorda korvar, inlagda äpplen, tillverka nöt-bollar till domherrar eller baka pepparkaks och maräng-kreationer till granen, skit samma det mesta går att köpa på ICA eller COOP.
Saffransbröden kanske ser ut som gul rävlort och man hittar inte de fina röda grytlapparna... spelar ingen roll, för DET BLIR JUL ÄNDÅ!
Tror till och med att det blir jul fastän de klippt bort en del scener i "Kalle Ankas Jul" klockan tre... önskar faktiskt det kunde förnyas mycket mer än så, något nytt varje år skulle väl vara kul?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Så sant. Så sant. Kloka ord som vanligt!
Önskar en skön och God Jul till er också!

MammaMu

Svar: Tack och God Jul till dig med å´ dina kråkungar.
Helena

2012-12-23 @ 15:22:46
URL: http://mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Postat av: Sofie

Detsamma till dig och din familj!<3

Svar: Tack, tänker på er och skickar extra kramar till din familj <3
Helena

2012-12-23 @ 16:48:11

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0