Uppdatering III

Ja, nu har vi hunnit en bit på väg. Vi kunde duscha för första gången hemma på en och en halv vecka i tisdagskväll. Sen att den fantastiska ducshhörnan läcker ut vatten på golvet utanför är ju en annan femma. Man kan ju inte få allt...tydligen. Enligt min "handy-man" är det inte meningen att den typen av duschhörna ska hålla tätt, för det är nämligen omöjligt...men jag har inte riktigt tuggat i mig den förklaringen än...

Efter att ha läst och försökt följa monteringsanvisningar till Hafa (blandare och dusch), Westerberg (duschhörna) och till gästtoan nere Björbo (badrumsinredning) och IFÖ (vägghängd toalett) kan jag säga att INGEN har så tydliga beskrivningar som IKEA. Jag vill inte höra ett ont ord om hur krångligt det är att följa IKEA:s anvisningar. De är ju klockrena och lämnar inget åt slumpen. Övriga uppräknade märkens futtiga instruktionsblad däremot kan man faktiskt ta och använda som...ja, vadå?...dasspapper passar ju bra i det här sammanhanget.

For en sväng in till Skellefte' för att köpa krokar och toalettrulle-hållare på Jäders, men hållaren var slut så de var tvungna beställa hem den åt mig. Oooof cooourse, måste matcha! En krok kostade 154 kronor, jag köpte två! Berätta inget för min man om ni ser honom, för då sliter han bort de 7 strån han har kvar på sitt huvud.
Tandborstmuggen och tvålpumpen är beställda från Cult Design för butiken Hemtrevnad som har det märket hade inte hemma rätta färgerna...ja, ni hör ju så märkvärdigt det börjar bli.
Det mest akuta med min stadsfärd, att akvarielampan slocknat och fiskarna simmar i totalt mörker så när som några timmar mitt på dagen då de stackarna kan ana lite ljus, det glömde jag totalt bort. Födelsedagspresenterna till gubben är däremot fixade, men det törs jag inte skriva så mycket om ifall han skulle läsa detta...fast då ser han ju också vad de fördömda krokarna kostar...shit... Äh, 7 strån mer eller mindre!

Här är lite bilder på vad vi har hunnit och inte hunnit göra;




Kommentarer
Postat av: Erika

Å, så himla snyggt!Nu blir jag riktigt avundsjuk. Visst gick det rätt snabbt ändå att göra klart? Tycker att ni just har börjat...?

2010-12-02 @ 19:19:04
URL: http://tallsally.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack, men KLAR? Långt ifrån känns det som...

2010-12-02 @ 20:28:46

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0