Före-efter

Ja, då var det dax att visa före och efter-bilderna från badrumsrenoveringen.
Största vinsten, förutom att det är nytt och fräscht, är att golvet lutar rätt mot golvbrunnen, vi har två tvättställ samt mer belysning och bättre förvaring med större överblick över sakerna.
Hittade en praktisk pall som man både kan sitta på och fylla med reserv-toapapper. Vi har också satt upp fyra sidoskåp som inte syns på någon av bilderna, men de sväljer en hel del, till exempel lite större flaskor som toa-rengöringsmedel.

Nackdelarna är att för tillfället läcker duschhörnan, men vi har kommit på en eventuell lösning, och att det finns väldigt mycket att putsa och torka. Spegelskåpen får smutsiga fingeravtryck och det svarta tvättstället behöver torkas regelbundet för att se blankt ut.

Risken finns att jag städar mig tokig, och männen med vita rockar kommer och hämtar mig. I journalen kommer det att stå; "Patienten vägrar släppa dammtrasan, håller den krampaktigt med båda händer. Patienten som tydligen har vanföreställningar om att hon är en brittisk städexpert vid namn Evelyn, mumlar med engelsk brytning städtips efter städtips. Rekomenderar lugn och ro i en miljö helt fri från speglar, blanka ytor och städutrustning"




Kommentarer
Postat av: Erika

Åååå, så himla snyggt!

2010-12-12 @ 16:30:41
URL: http://tallsally.blogg.se/
Postat av: Linda

Verkligen Super SNYGGT Helena! Ser att du gillar grönt gumman.. =)Mycket fina bilder! Bra jobbat! Vad är nästa projekt? ;P Kramis

2010-12-14 @ 14:36:24
URL: http://nellylindgren.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack Linda och Erika!

2010-12-14 @ 15:25:23

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0