Nu känns...

...det ganska klart. Altanen alltså, invändigt i alla fall. Utvändigt fattas det en del men det mesta lämnas till våren 2014. Men som sagt inne har möbler, lampor, infravärme, filtar och massor av småtjafs blivit utplacerade.
En specialdesignad bänk av spillvirke från takstolarna är nu också på plats. Slutfinishen just på den tog lite tid då regn, kattunge och en mängd självmordbenägna småflugor ställde till det men nu är bänken hyfsat slät.
Det vi är mest stolta över är att det blev nästan exakt som vi tänkt oss det, och att vi gjort allt själv sånär som spantra upp stommen, tack PP-Bygg för hjälpen med den!
( Länk till deras hemsida HÄR! )
 
Att vi kommer att måsta införskaffa någon typ av gardin för det brukar bli "sol-i-ögat-problem", att det blir "bastu-tokvarmt" soliga dagar och att vi inte byggt nog stort för "25-personers-middags-sittningar" tja det är sådant man får ta.
 
Men vi använder det nya ljusa, varma, lilla rummet flitigt. Helgfrukostar, alla middagar vardag som helg, surströmming-, grill, cykel och födelsedagsfest. Vi har suttit och sett älg, rådjur, tranor och räv från första parkett. Vi har lyssnat på regn, sett röd vacker kvällshimmel och nu på sensommaren hur dimman rullat in.  Allt det här har ju alltid funnits kring oss men nu kan man, trots att vädret är sisådär eller att det är lite kylslaget vid sena timmen, fortsätta sitta ute samtidigt som inne och njuta av naturen.
Här är några bilder på det vi gjort till nu;
 
 
Här är fler bilder som jag lagt upp tidigare i sommar i samband med planering, bygge och inredningsfunderingar här på bloggen. Klicka på dem så kommer ni till inläggen;
 
        
 

Kommentarer
Postat av: Olivia

Underbart vackra bilder.

Svar: Tack Olivia <3
Helena

2013-09-08 @ 20:50:41
URL: http://www.solglans.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0