Ett år...

...har hunnit gå sen sist och nu fyller Hallonkillen, Bävernissen, Guschtaven, Berramannen, Palsternackan...(herregud vilka obegripliga och konstiga smeknamn pojkstackarn har, bäst jag slutar räkna upp fler innan vi blir anmälda för psykisk terror och mobbing?) ... ÅR IGEN!!!
Den här gången 18 + 1 = 19 år
Grattis älskade Gustav!!!

Tänk, för ett år sedan;
Länk 18 år



Kommentarer
Postat av: tjäna pengar på internet

Konstiga smeknamn för en kille som heter något så vanligt som Gustav. Var lite rädd så att inte något av de mer konstiga namnen fastnar och blir hans riktiga smeknamn - det kan jag lova att han inte vill ha när han blir äldre....

2012-02-22 @ 16:13:09
URL: http://www.enklasnabbapengar.com
Postat av: Helena

Ha ha, tror det vore för sent redan, men med så många namn (det finns fler)så har inget riktigt fastnat. Gurra kallas han av kompisar har jag förstått...

2012-02-22 @ 18:08:15
Postat av: Jenny

Grattis till Gustav!!!

Inser nu att de måste ha vart ett år sedan som jag bjöd in er och ni har verkligen lyst med er frånvaro:) Kan de vara de stora avståndet mellan oss tro? Ni är fortfarande varmt välkomna till oss!!!

Kram Jen

2012-02-22 @ 20:21:31
Postat av: Helena

Men, det är ju för jäkligt rent ut sagt. Tar ett snack med svärmora (din) få se. Mina arbetshelger ställer till det, men kan ju inte var godtagbar ursäkt i ett helt år?!

Tack för inbjudan, hoppas snart lysa med min närvaro :)



2012-02-22 @ 20:39:25

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0