Klivet, steget

Spinning? Gym? Skivstång? Det var det som jag så hemlighetsfullt svamlade om där i februari. ( Minns inte? kolla här och här om du vill ) Jo, en dag bestämde jag mig mot alla mina inre stridigheter att ta klivet, steget mot ett hälsosammare liv. Det inhandlades utrustning och ett årskort som skulle tvinga mig iväg. Låter det pompöst och överdrivet dramatiskt att prata om "kliv" och "steg" i samband med ett inköp av ett ynka gymkort och ett par svarta träningsbrallor? 
 
Då bör du veta att jag haft en fobi mot att vistas i lokaler där det utövas någon typ av fysisk aktivitet. Hatade tanken på gruppgympa, gemensamma duschutrymmen för att inte tala om väggtäckande speglar. Det fanns inte i  min sinnebild att jag frivilligt skulle utsätta mig för detta. Och ändå är det precis det jag gjort flera gånger i veckan.
 
Hur går det då? Blir jag lättare, smalare och snyggare? Tja, eftersom jag sedan många år tillbaka är med i min egen enmansförening VVV (våga vägra väga) så kan jag faktiskt inte uttala mig. Sist jag stod på en våg var på företagshälsan för nåt år sedan, och vad den avslöjade är höljt i ett dunkel, kan hända jag drabbades av chock och minnesförlust efter viktbeskedet, vet faktiskt inte?
 
Nä, det enda jag vet är att jag mår bättre, är piggare och har blivit starkare.
Känns perfekt, för DET var mitt mål!
Och jepp, det blev en flopp med mina spinningskor. De var inte kompletta, så nu har jag inhandlat ännu mer metallskrot att fästa under dem...

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0