Lördagsmiddag

När vi under själva handlingen improviserar fram en middag på en ICA affär som vi inte riktigt hittar runt på, ja då kan det bli lite hur som helst.
 
Något som är enkelt och går fort var vi överens om. Hemmapizza men lite annorlunda kanske? Jamen Ernst päronpizza med chèvre är ju god? Fast vi provar grönmögelost istället. Och den andra...hmmm, istället för skinka provar vi... får ögonen på Prosciutto, jomen det får det bli. Ska vi ha mozarella? Nä vi testar brieost... jepp det blir bra och så köper vi ruccula att strö på. Mmmmm!
 
Efterätt då? Ska vi göra den där hemma-ihoprörda Ben&Jerry varianten? Men var tusan har de naturgodiset, brukar ju trycka i en massa goda nötsorter i glassen? Skit samma vi tar vanligt godis och hackar i då. Hittar knappt det vanliga lösviktsgodiset heller då de av någon konstig anledning valt att ha det vid mjölken längst inne i affären. Fram och tillbaka springer vi tills korgen börjar väga bly, skulle tagit kundvagn förstås, det blir av någon anledning alltid mycket mer och tyngre än vad man tror.
 
Å så blev det lördagsmiddag hos Bystedts till slut... 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Men du!!!!!! Det där såg inte dumt ut!!!!!!!

Svar: Nä det var inte så dumt heller. Prosciutto och brieost-varianten kommer vi göra om.
Helena

2013-11-03 @ 18:48:13
Postat av: nina

men du, det såg ju riktigt smarrigt ut!! du måste ju lägga ut receptet på allt! (nog för att det mesta står med i det du har gjort men.. recept tack för dom som följer sånt slaviskt!).. ;)

Svar: Okey, ska försöka lägga ut recepten :)
Helena

2013-11-06 @ 17:48:18

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0