Singäl läjdis ♪ ♫ ♪ ♫

Härom kvällen på Stadsfesten har jag ett bestämt minne av att jag försökte mig på att dansa. Motvilligt! Usch! Kan inte! Känner mig stelopererad helt utan rytm, takt och ton.
Det var dessutom så hopplösa låtar, det var i ren protest jag liksom frös till is, och liknade mest en stenstod när det spelades en rapplåt!!!
HERREGUD! Det - var -  ju -  bara -  för -  mycket!
 
Men så plötsligt hörde jag något jag kände igen OCH som jag sett koreografin till. Och tro det eller ej, plötsligt gick jag omkring vickandes och struttandes samtidigt vippandes med pekfingret, borde ju varit ringfingret antar jag??? Även fler vid min sida haltade liksom omkring och viftade på händerna till Beyoncés "Single ladies".
KAN till och med hända, jag håller det inte för omöjligt, att det sjöngs med en aning; "Kas if jo lajkt it, thann jo sjodda pott a ring ån it ...Oh,  oh, oh, oh, oh, oh... ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ "
Åååå maj gadd...
 
Jag vet inte om vi var så nära orginalet som det kändes? Hrm... host...harkel....Mycket tveksamt, men å andra sidan till vårt försvar var ingen av oss "singäl läjdis"....
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0