Läght:n ige:n

Passade på att fota några fler detaljer i vår lilla, lilla etta. Denna gång är det omtalade nyckelskåpet förevigat. Inte för att det är något speciellt med den annat än att det inköptes långt innan vi hade en vägg att skruva fast den på...
 
Här kommer även lite bilder på bland annat hur vi utökat vägghyllorna, lite lätt bitter över att dessa hyllor inte riktigt stämmer med varandra och fästena för att montera fast dem inte ens sitter ordentligt. Håller med maken som under monterandet muttrade något om att så här skraltig skulle aldrig en hylla från IKEA vara, och dessutom hälften så dyr. När blev han en sån IKEA-fantast?
Hittade ett väggtidningställ, ett vitt "M", på Hemtrevnad i Skellefteå. Passade på att borra och skruva upp den och hyllorna då vi fått låna en borrhammare, med hjälp av den var det tydligen "som att borra i smör". Mycket roligare än tidigare då det varit blod, svett och svordomar då vi mötte hård och omöjlig betong med en vanlig slagborr.
 
Har gjort en svart "pelare" i köket av den vita och nötta kyl/frysen genom att klistra svart film på dem, plus på köksluckan ovanför som kapades för att rymma inbyggda mikron. Nu blir väl nästa steg att införskaffa en TV-bänk. Och vissa av oss (läs jag) är jättesugen på att fixa upp i badrummet. Men det får nog bli en senare historia.
 
 
Fler bilder från lägenheten i tidigare inlägget ; "24 m² Lght" Här
 

Kommentarer
Postat av: synonym

Snyggt ;)

Svar: Tack =)
Helena

2013-02-21 @ 22:21:25

Kommentera gärna inlägget här!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Om du vill din E-postadress, kommer inte publiceras:

Din URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0